Ενα υπέροχο διασκεδαστικό μίνι βίντεο, με επτά από τους καλύτερους mixologists στον κόσμο.
www.themagnificentsevenblog.com
To ένα έβδομο από αυτούς ανήκει στον δικό μας Μιχάλη Μένεγο, που ανάμεσα σε Ιερά Τέρατα του χώρου, (όντας τέρας και ο ίδιος...) με κάνει περήφανο που συνεργάστηκα και δούλεψα μαζί του στο Bar Guru Bar, για 3 χρόνια.
Λίγο πριν φύγει μόνιμα για την Κούβα (!μόνιμα στην Κούβα, πως να είναι άραγε? http://drink-o-logy.blogspot.com/2008/02/cuba-libre.html και http://drink-o-logy.blogspot.com/2008/03/cuba-libre-part-2.html), συνεργάτης του Havana Club, και λίγο πριν ανοίξω το δικό μου Cocktail Bar στην Αθήνα, βρισκόμαστε μια τελευταία φορά, και από την πλευρά μου δεν έχω παρά να παρακινήσω τους Ελληνες μπαρτέντερς και αναμιξειολόγους, να δείξουνε λίγο από την δική του επιμονή και μεράκι, για να δούμε και άλλους από εμάς να καταξιώνονται και στο εξωτερικό, και επιτέλους να μας παίρνουνε και λίγο στα σοβαρά στο εσωτερικό...
Με την ευκαιρία δείτε και το http://www.weareworldclass.com και την δική μου συμμετοχή στο διαγωνισμό της Ciroc Vodka.
Περιμένω και τις συμμετοχές των υπολοίπων. Μην ντρέπεστε.
Α LAVENDER AND PEAR CIROC MARTINI
* 50 ml Ciroc Vodka
* 12,5 ml Eau De Vie Poire Williams Αχλάδι
* 10 ml Homemade Lavender Syrup
Στο mixing glass προσθέτουμε πάγο και ανακατεύουμε με το κουτάλι του μπαρ.
Σουρώνουμε διπλά σε ποτήρι κοταίηλ μαρτίνι και διακοσμούμε με ένα κλωναράκι λεβάντα.
Σχετικά ξηρό καθαρό και μάλλον για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους....
1 σχόλιο:
ade kai me th nikh omorfo agori..
Δημοσίευση σχολίου