Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

New Year's Friends!

Tezon_Mistletoe

 

Σήμερα είναι ένα από αυτά τα βράδια που δεν θα σας συστήσω να βγείτε έξω. Στην πραγματικότητα απαιτώ οι αναγνώστες αυτου του μπλόγκ, να μην χαζολογήσουνε από εδώ  και από εκεί  όλη την νύχτα χωρίς αιτία και σκοπό. (Αλλά θα απαιτήσω να το κάνετε όλες τις άλλες μέρες του χρόνου!...)

Ενα όμορφο σπίτι, στο κέντρο της πόλης θα είναι καλύτερα, αλλά δεν μπορώ να σας εξηγήσω τώρα το γιατί, όποιος το "έχει" έχει καλώς, πολύ καλοί φίλοι, και Σαμπάνια. (Αντε ας κάνουμε και κάτι συμβατικό..)  

Μερικοί, πιστεύουν πως η αληθινή Γαλλική Σαμπάνια πρέπει να πίνεται μόνο σκέτη.  Σε μένα πάντως  αρέσει να την αναμειγνύω,και αφού αγαπάτε τους φίλους σας, ετοιμαστείτε και κεράστε τους ένα  Poinsettia Champagne Cocktail

Σ ένα ποτήρι flute Σαμπάνιας, , ανακατέψτε

*15 ml Grand Marnier red

*25 ml Cranberry juice

*5 ml lime juice

Συμπληρώστε με Veuve Clicquot Champagne.

Ρίξτε μέσα μερικά σπόρια ροδιού. Θα φέρουν καλή τύχη!

Υ.Γ.:  Εντάξει επειδή  ξέρω πως στο τέλος θα ξετσουλέψετε,  τα λέμε το πρωί στο μπάρ "Ρινόκερως¨ (Ιπποκράτους και Διδότου) για πρωτοχρονιάτικο πρωινό με φίλους και ζεστασιά!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

3 σχόλια:

VAD είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,πατρίδααααα!

Theogr ο κηπουρός είπε...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Ευχαριστώ που πέρασες από τον κήπο μου. Πράγματι δεν ήξερα τίποτα για την δουλειά σου. Είναι ενδιαφέρουσα απ ότι βλέπω. Και τώρα η πρόκληση: Δεν πίνω αλκοόλ. Όταν βγαίνω εκτός από το κλασσικό fruit punch τι άλλο θα μπορούσα να πιω; Ευχαριστώ και θα τα λέμε.

Baba Au Rum Bar είπε...

Easy stuff κύριε κηπουρέ!
Τι θα έλεγες για ένα virgin mojito,με δυόσμο, φρέσκο χυμό lime, σιρόπι, μπόλικο τριμμένο πάγο, και χυμό μήλου για συμπλήρωμα? Επίσης αντί για μήλο μπορείς να βάλεις χυμό κράνμπερι και σόδα.
Λίγο πιο δύσκολο, αλλά πραγματικά υπέροχο για πριν το φαγητό, ένα Virgin Mary. Δηλαδή φρέσκος τοματοχυμός με φρέσκο χυμό λεμόνι, μπαχάρια (αλάτι ,φρεσκοτριμμένο πιπέρι,κλπ.) φρέσκο βασιλικό, και λίγο ταμπάσκο και Worchestershire sauce. Στολίζεις μ ένα ραβδάκι Σέλερυ, που το τρως κιόλας!
Ακόμη ένα? Στην βάση ενός μεγάλου ποτηριού βάζεις μερικές κουταλιές μέλι (όσο θέλεις) φρέσκο χυμό λάιμ ή λεμόνι, τα ανακατεύεις μέχρι να λειώσει το μέλι, και προσθέτεις πάγο και σόδα.
Αλλά ξέρεις τι θέλω να σου πω? Λίγο αλκοόλ κάνει πολύ καλό στην υγεία και στην διάθεση.